Pri gradnji oz adaptaciji ter predvsem pri zunanji ureditvi se največkrat srečujemo z zahtevami naročnikov da bi imeli trajne in hkrati unikatne izdelke. Zaradi svojih lastnosti je beton eden izmed primernejših materialov za izdelavo:

  • unikatnih vrtnih izdelkov kot so klopi, mize, podstavki za žar, stopnice, ograje,...
  • brušenih, pranih in štokanih škarp, opornih zidov in različnih ograjnih elemnetov
  • dekorativnih betonskih tlakov
  • teraco tlakov in izdelkov iz teraca

Nekaj izdelkov predstavljamo spodaj še več ali vse pa na naši drugi spletni strani: betonska-ograja.si


Letna kuhinja, stopnice in tlak

Na željo stranke smo skladno z našim znanjem in možnostmi, ki jih imamo, lično uredili uporabno okolico doma. Nad končnim izdelkom je stranka navdušena in mi zadovoljni:

  • Bel brušen beton s prefabriciranimi stopnicami in opornim zidom.
  • Oporni zid izdelan kot montažna ograja iz belega brušenega in štokanega betona. Kjer oporni zid ni potreben smo izdelali robnike višine 50 cm, ki elegantno razmejujejo različne vrste tlakov.
  • Letna kuhinja izdelana iz belega brušenega in poliranega betona.

Za enostavne in bolj zahtevne projekte smo vedno na voljo: Rok Krhin 

Obloga jaška

Ker je beton trajen in razmeroma poceni material lahko iz njega izdelamo najrazličnejše izdelke. Na Viču smo tako izdelali oblogo prezračevanja t.i. prezračevalni jašek iz belega brušenega betona. Na podoben način lahko izdelamo tudi ostale betonske izdelke kot naprimer podnožja zunanjih enot toplotnih črpalk....

Žarne niše za pokopališča

Na pokopališču v Logatcu smo zaključili z dobavo in izdelavo žarnih niš, betonskih stopnic kot podstavkov žarnih niš, montažnih kladnih stopic, ter montažnih zidov. Žarne niše in betonske podstavki pod žarnimi nišami so narejeni iz brušenega teraca temne barve. Montažne kladne stopnice in montažni zidovi so izdelani iz sivega betona in svetlo sivega agregata.

Vas z napisanim nismo prepričali?
Naj strokovnost dokažemo v živo