Pri gradnji oz adaptaciji ter predvsem pri zunanji ureditvi se največkrat srečujemo z zahtevami naročnikov da bi imeli trajne in hkrati unikatne izdelke. Zaradi svojih lastnosti je beton eden izmed primernejših materialov za izdelavo:

  • unikatnih vrtnih izdelkov kot so klopi, mize, podstavki za žar, stopnice, ograje,...
  • brušenih, pranih in štokanih škarp, opornih zidov in različnih ograjnih elemnetov
  • dekorativnih betonskih tlakov
  • teraco tlakov in izdelkov iz teraca

Nekaj izdelkov predstavljamo spodaj še več ali vse pa na naši drugi spletni strani: betonska-ograja.si


Betonski izdelki po meri kupca

V našem podjetju je večina betonskih izdelkov izdelanih po meri in želji kupca.

Izdelki se razlikujejo saj izdelujemo različne ograje, stopnice, letne kuhinje, klopi,... skratka vse kar si lahko zamislite iz betona in teraca.  Slednje predstavlja svojevrsten iziv saj je potrebno dnevno prilagajati opaže, kalupe, vrsto in barvo betona ter njegovo obdelavo posamezmeznim zahtevam.

Če že veste kakšen kos betona potrebujete nas pokličite: +386 (41) 625 196 - Rok

Posebne stopnice

Na ljubljanskem hotelu smo izvedli kladne stopnice dolžine skoraj pet metrov v enem kosu. Stopnišče sestavljajo masivne betonske stopnice in klančina. Nastopna ploskev stopnic je protidrsno obdelana z štokanjem, čelo pa brušeno. Klančina je izvedena kot betonski prefabrikat, površina je brušena in štokana. Stopnice so posebne saj je posamezna stopnica narejena iz enega samega kosa.

Če bi tudi sami želeli terac kot je naš, nas pokličite: +386 (41) 625 196 - Rok

Izdelava betonski panelov

V našem podjetju smo za znanega investitorja pričeli z izdelavo betonskih panelov. Betonskih panelov je več vrst, vsi pa imajo zelo razgibano površino. Zaradi razgibane površine panela, sorazmerno velike površine ter ostrih oz pravokonih kotov smo na začetku imeli veliko težav s krušenjem panelov pri razkalupljanju. Poškodovanje panelov smo odpravili z ustreznim kalupom in modificiranim betonom. 

Vas z napisanim nismo prepričali?
Naj strokovnost dokažemo v živo