Pri gradnji oz adaptaciji ter predvsem pri zunanji ureditvi se največkrat srečujemo z zahtevami naročnikov da bi imeli trajne in hkrati unikatne izdelke. Zaradi svojih lastnosti je beton eden izmed primernejših materialov za izdelavo:

  • unikatnih vrtnih izdelkov kot so klopi, mize, podstavki za žar, stopnice, ograje,...
  • brušenih, pranih in štokanih škarp, opornih zidov in različnih ograjnih elemnetov
  • dekorativnih betonskih tlakov
  • teraco tlakov in izdelkov iz teraca

Nekaj izdelkov predstavljamo spodaj še več ali vse pa na naši drugi spletni strani: betonska-ograja.si


Izdelava betonski panelov

V našem podjetju smo za znanega investitorja pričeli z izdelavo betonskih panelov. Betonskih panelov je več vrst, vsi pa imajo zelo razgibano površino. Zaradi razgibane površine panela, sorazmerno velike površine ter ostrih oz pravokonih kotov smo na začetku imeli veliko težav s krušenjem panelov pri razkalupljanju. Poškodovanje panelov smo odpravili z ustreznim kalupom in modificiranim betonom. 

Betonski izdelki po vaši meri

Pričeli z izdelavo prvih izdelkov v delavnici. Našim kupcem že zdaj nudimo betonske izdelke po njihovih željah in dimenzijah.
Stranke lahko same definirajo najrazličnejše barve in oblike za izdelke kot so:

  • Betonske ograje,
  • letne kuhinje,
  • betonske kuhinjske pulte,
  • urbano opremo kot so klopi, mize,..

Trenutno največ pozornosti posvečamo kvalitetni izvedbi ter najboljši obdelavi betonskih izdelkov kot je brušenje, polčiranje, štokanje in krtačenje.... Pri našem delu nam pomaga kamnoseški stroj Breton z katerim lahko zbrusimo in spoliramo še tako velik element z izredno natančnostjo.

Našim kupcem ponujamo beton različnih frakcij in različnih barv, osnova pa nam služi pran rečni agregat ter sivi in beli cement. Za zagotavljanje boljše kvalitete betonskih mešanic ter odpornost na sol in zmrzovanje pa uporabljamo kemijske dodatke podjetja Sika.

Servisni objekt Žale

V sodelovanju s podjetjem Leanže d.o.o. na Žalah gradimo servisen objekt.

Po širokem izkopu ter izvedbi temeljev smo pričeli z izvedbo armiranobetonskih sten in stropov. Velik poudarek dajemo na kvalitetno izvedbo betonov ter opaža, saj le kvalitetetn opaž omogoča estetsko površino betonskih elementov.

Lastna delavnica betonskih izdelkov

V Borovnici smo pričeli z izgradnjo lastnih poslovnih prostorov - delavnice za proizvodnjo butičnih betonskih izdelkov. V ta namen smo kupili cca 600 m2 veliko strojnico podjetja Liko. Po odstranitvi vseh instalacij ter prenovi, bomo v prostorih uredili manjšo delavnico kjer bomo lahko izdelovali betonske izdelke pa Vaših željah in zahtevah.

Vas z napisanim nismo prepričali?
Naj strokovnost dokažemo v živo