Pri gradnji oz adaptaciji ter predvsem pri zunanji ureditvi se največkrat srečujemo z zahtevami naročnikov da bi imeli trajne in hkrati unikatne izdelke. Zaradi svojih lastnosti je beton eden izmed primernejših materialov za izdelavo:

  • unikatnih vrtnih izdelkov kot so klopi, mize, podstavki za žar, stopnice, ograje,...
  • brušenih, pranih in štokanih škarp, opornih zidov in različnih ograjnih elemnetov
  • dekorativnih betonskih tlakov
  • teraco tlakov in izdelkov iz teraca

Nekaj izdelkov predstavljamo spodaj še več ali vse pa na naši drugi spletni strani: betonska-ograja.si


Posebne stopnice

Na ljubljanskem hotelu smo izvedli kladne stopnice dolžine skoraj pet metrov v enem kosu. Stopnišče sestavljajo masivne betonske stopnice in klančina. Nastopna ploskev stopnic je protidrsno obdelana z štokanjem, čelo pa brušeno. Klančina je izvedena kot betonski prefabrikat, površina je brušena in štokana. Stopnice so posebne saj je posamezna stopnica narejena iz enega samega kosa.

Če bi tudi sami želeli terac kot je naš, nas pokličite: +386 (41) 625 196 - Rok

Izdelava betonski panelov

V našem podjetju smo za znanega investitorja pričeli z izdelavo betonskih panelov. Betonskih panelov je več vrst, vsi pa imajo zelo razgibano površino. Zaradi razgibane površine panela, sorazmerno velike površine ter ostrih oz pravokonih kotov smo na začetku imeli veliko težav s krušenjem panelov pri razkalupljanju. Poškodovanje panelov smo odpravili z ustreznim kalupom in modificiranim betonom. 

Betonski izdelki po vaši meri

Pričeli z izdelavo prvih izdelkov v delavnici. Našim kupcem že zdaj nudimo betonske izdelke po njihovih željah in dimenzijah.
Stranke lahko same definirajo najrazličnejše barve in oblike za izdelke kot so:

  • Betonske ograje,
  • letne kuhinje,
  • betonske kuhinjske pulte,
  • urbano opremo kot so klopi, mize,..

Trenutno največ pozornosti posvečamo kvalitetni izvedbi ter najboljši obdelavi betonskih izdelkov kot je brušenje, polčiranje, štokanje in krtačenje.... Pri našem delu nam pomaga kamnoseški stroj Breton z katerim lahko zbrusimo in spoliramo še tako velik element z izredno natančnostjo.

Našim kupcem ponujamo beton različnih frakcij in različnih barv, osnova pa nam služi pran rečni agregat ter sivi in beli cement. Za zagotavljanje boljše kvalitete betonskih mešanic ter odpornost na sol in zmrzovanje pa uporabljamo kemijske dodatke podjetja Sika.

Vas z napisanim nismo prepričali?
Naj strokovnost dokažemo v živo