Prane betonske površine

V Novem mestu kot podizvajalci podjetja CGP d.d. izvajamo prane betonske površine v sklopu prenove mestnega jedra. Beton sestavljen iz savskega prodca, sivega cementa in dodatkov ki izboljšajo lastnosti betona in podaljšajo njegovo življensko dobo.smo vgradili, zagladili ter kasneje opravili.

Izdelava brušenih betonskih tlakov

Vaše dvorišče ali teraso lahko polepšamo in namesto običajnega asfalta ali tlakovcev izvedemo z brušenimi povoznimi površinami. Betonsko ploščo izdelano z betona odpornega na zmrzal in sol. površino pa brusimo do različnih stopenj ali pa jo obdelamo z štokanjem. Za teraso je običajno primerenejši fino brušen beton.
Vso površino dodatno zaščitimo z hidrofobnim premazom.

Za profesionalno izvedbo nas kontaktirajte: Rok Krhin 

Prane betonske površine

Na spomeniško zaščitenem delu Žal smo v sklopu rekonstrukcije in preureditve objekta izvedli tudi del zunanje ureditve. Tlakovane površine smo izvedli kot armiranobetonsko prano ploščo. Predhodno smo odstranili dotrajan asfalt in tlakovce. Po zamenjavi temeljnih tal smo površino dobro utrdili. Robove armiranobetonske prane plošče smo zaopažili on ob njih izvedli nerjaveče robnike. Vgradili smo specialni beton ki je odporen na solenje in zmrzovanje. Na svežo betonsko površino smo nanesli zavlačevalec vezanja proizvalaca Pieri. Naslednji dan smo površino temeljito oprali in ploščo ustrezno diletirali. Sledila je štirinajstdnevna mokra nega betona.

Vas z napisanim nismo prepričali?
Naj strokovnost dokažemo v živo