Trening izdelave dekorativnih tlakov

V sodelovanju z podjetjem Lombar d.o.o. smo se udeležili treninga izvedbe teraco tlaka podjetja SIB ki proizvaja različne dekorativne tlake. Njihov sistem SIB EXTREME STYLE je fleksibilen in mehansko najtrdnejši sistem teraco tlaka. Sestavljen je iz mineralnega polnila, dodatkov in agregata. Agregatu lahko dodajamo steklo, školjke, dekorativne lističe in tako poživimo tlak.

Police iz brušenega betona

V naši delavnici Vam poleg ostalih izdelkov nudimo tudi izdelavo polic iz brušenega betona. Velika prednost takih polic je zavihek na stranskem robu police, ki preprečuje da bi se voda nekontrolirano stekala po fasadi. Voda ki se nekontrolirano steka po fasadi, največkrat poleg umazanih madežev na fasadi skupaj z zmrzaljo povzroča poškodbe fasade kar pripelje do večjo škode in neestetskega videza objekta.
Betonske police imajo izdelan odkap. Betonske police so lahko izdelane tudi kot teraco police - terazzo police v kolikor jih izdelamo z betona izdelanega iz t.i. žlahtnih peskov.

Če potrebujete lepe police pa nas kontaktirajte: +386 (41) 625 196 - Rok

Teraco (terazzo) plošče

Teraco (terazzo) plošče. Pri prenovi stanovanja si je kupec zaželel poseben izgled teraco plošč večjih dimenzij ki bi jih lahko naknadno tudi obrezal in tako prilagodil velikost ploščic svojim potrebam. Za slednje smo mu najprej izdelali več vzorcev kjer je lahko izbral med barvo in vrsto ter velikost agregata oz peska, barvo cementa in ostalih dodatkov. Teraco ( terazzo) plošče so zaradi majhne debeline in večjih formatov armirane z stekleno alkalno odporno mrežo velikih nateznih trdnosti - na ta način smo dobili neke vrste tekstilni beton.

Za več informacij nas pokličite: +386 (41) 625 196 - Rok

Vas z napisanim nismo prepričali?
Naj strokovnost dokažemo v živo