Betonski izdelki po vaši meri

Pričeli z izdelavo prvih izdelkov v delavnici. Našim kupcem že zdaj nudimo betonske izdelke po njihovih željah in dimenzijah.
Stranke lahko same definirajo: Betonske ograje, letne kuhinje, betonske kuhinjske pulte, urbano opremo kot so klopi, mize,..

Več v razdelku betonski izdelki ali tukaj

Končana sanacija zadružnega doma

Sanacija zadružnega doma v Uršnih selih je zaključena. V kratkem času smo odstranili streho, lesen strop nad nadstropjem in izvedli statično sanacijo ter objekt nadzidali.

Zaradi dvignjene višine strehe bo sedaj možno na dodatno izkoristiti prostor v mansardi. Objekt je zaradi ustrezne prenove tudi proti-potresno varnejši.

Rojstna hiša Rudolfa Maistra

V starem delu Kamnika smo pričeli s prenovo dela Maistrove rojstne hiše.
Objekt je bil predhodno že delno obnovljen, na novo pa bomo uredili omete, hidroizolacijo in estrihe. Skupaj s podizvajalci še instalacije, položili finalne tlake, restavrirali poslikave....
V prenovljenem delu objekta se bo razširil muzej, ki že domuje v delu objekta

Proizvodnja butičnih betonskih izdelkov

V Borovnici smo pričeli z izgradnjo lastnih poslovnih prostorov - delavnice za proizvodnjo butičnih betonskih izdelkov. V ta namen smo kupili cca 600 m2 veliko strojnico podjetja Liko. Po odstranitvi vseh instalacij ter prenovi, bomo v prostorih uredili manjšo delavnico, kjer bomo lahko izdelovali betonske izdelke po Vaših željah in zahtevah.

View the embedded image gallery online at:
http://www.gpkb.si/novosti/predstavitev#sigFreeId98454a0a8d

Požarno tesnenje prehodov

Na objektu Domel izvedli požarno tesnjenje prehodov instalacij in prezračevanja skozi različne požarne sektorje.

Preberi več

Obnovitvena dela na vodohramu

V preteklem tednu smo pričeli z obnovitvenimi deli na vodohramu oziroma vodnem objektu v okolici Ljubljane. Objekt bomo toplotno in hidroizolirali ter uredili okolico.

Preberi več

Vas z napisanim nismo prepričali?
Naj strokovnost dokažemo v živo