Zaključena prenova doma

V Uršnih selih zaključili s prenovo zadružnega doma. V kratkem času smo odstranili streho, lesen strop nad nadstropjem in izvedli statično sanacijo ter objekt nadzidali. Objekt je tako potresno varnejši, prostore v mansardi pa bodo zaradi ustrezne višine lahko dodatno izkoristili.

 

Izboljšanje potresne varnosti

V sodelovanju s podjetjem Arba plus d.o.o. smo pričeli z obnovo zadružnega doma v Uršnih selih. Po odstranitvi strehe, sten mansarde in lesenih stropov bomo na objektu izvedli novo AB ploščo in ostale sanacijske posege. Z omenjenimi deli bomo bistveno izboljšali potresno varnost strejšega objekta.

Prenova zadružnega doma

V sodelovanju z podjetjem Arba plus d.o.o. prenavljamo zadružni dom v Uršnih selih. Zadružni dom smo deloma porušili, sedaj pa izvajamo statično sanacijo in sicer izvajamo horizontalne armiranobetonske vezi ter armirano betonsko ploščo. Upamo da bomo z deli zaključili pred zimo. Objekt bo s statično sanacijo sposoben občanom ponuditi nove namene uporabe.

Prenova Maistrove hiše

V starem delu Kamnika smo pričeli s prenovo dela Maistrove rojstne hiše.
Objekt je bil predhodno že delno obnovljen, na novo pa bomo uredili omete, hidroizolacijo in estrihe. Skupaj s podizvajalci še instalacije, položili finalne tlake, restavrirali poslikave....
V prenovljenem delu objekta se bo razširil muzej, ki že domuje v delu objekta.

Prenova objekta OŠ

V času šolskih počitnic smo s podjetjem Leanže d.o.o. pričeli z obnovo telovadnice OŠ Dob. Po odstranjeni opremi in odstranjenih obstoječih tlakih bomo na objektu uredili nove temelje za opremo, objekt hidroizolirali in dodatno toplotno izolirali, ter uredili dodatne prostore. Prenova telovadnica bo pripravljena za uporabo takoj po šolskih počitnicah.

Vas z napisanim nismo prepričali?
Naj strokovnost dokažemo v živo