Zaključena prenova doma

V Uršnih selih zaključili s prenovo zadružnega doma. V kratkem času smo odstranili streho, lesen strop nad nadstropjem in izvedli statično sanacijo ter objekt nadzidali. Objekt je tako potresno varnejši, prostore v mansardi pa bodo zaradi ustrezne višine lahko dodatno izkoristili.

 

Izboljšanje potresne varnosti

V sodelovanju s podjetjem Arba plus d.o.o. smo pričeli z obnovo zadružnega doma v Uršnih selih. Po odstranitvi strehe, sten mansarde in lesenih stropov bomo na objektu izvedli novo AB ploščo in ostale sanacijske posege. Z omenjenimi deli bomo bistveno izboljšali potresno varnost strejšega objekta.

Prenova zadružnega doma

V sodelovanju z podjetjem Arba plus d.o.o. prenavljamo zadružni dom v Uršnih selih. Zadružni dom smo deloma porušili, sedaj pa izvajamo statično sanacijo in sicer izvajamo horizontalne armiranobetonske vezi ter armirano betonsko ploščo. Upamo da bomo z deli zaključili pred zimo. Objekt bo s statično sanacijo sposoben občanom ponuditi nove namene uporabe.

Prenova Maistrove hiše

V starem delu Kamnika smo pričeli s prenovo dela Maistrove rojstne hiše.
Objekt je bil predhodno že delno obnovljen, na novo pa bomo uredili omete, hidroizolacijo in estrihe. Skupaj s podizvajalci še instalacije, položili finalne tlake, restavrirali poslikave....
V prenovljenem delu objekta se bo razširil muzej, ki že domuje v delu objekta.

Vas z napisanim nismo prepričali?
Naj strokovnost dokažemo v živo