Pri gradnji oz adaptaciji ter predvsem pri zunanji ureditvi se največkrat srečujemo z zahtevami naročnikov da bi imeli trajne in hkrati unikatne izdelke. Zaradi svojih lastnosti je beton eden izmed primernejših materialov za izdelavo:

  • unikatnih vrtnih izdelkov kot so klopi, mize, podstavki za žar, stopnice, ograje,...
  • brušenih, pranih in štokanih škarp, opornih zidov in različnih ograjnih elemnetov
  • dekorativnih betonskih tlakov
  • teraco tlakov in izdelkov iz teraca

Nekaj izdelkov predstavljamo spodaj še več ali vse pa na naši drugi spletni strani: betonska-ograja.si


Lastna delavnica betonskih izdelkov

V Borovnici smo pričeli z izgradnjo lastnih poslovnih prostorov - delavnice za proizvodnjo butičnih betonskih izdelkov. V ta namen smo kupili cca 600 m2 veliko strojnico podjetja Liko. Po odstranitvi vseh instalacij ter prenovi, bomo v prostorih uredili manjšo delavnico kjer bomo lahko izdelovali betonske izdelke pa Vaših željah in zahtevah.

Rezanje betona

V podjetju GP KB gradbeništvo se ukvarjamo tudi z rezanjem in odstranjevanjem večjih armirano betonskih konstrukcij. Z rezanjem betonskih konstrukcij plošč smo odstranili armirano betonsko ploščo oziroma betonski nadstrešek. Betonski nadstrešek smo pred rezanjem podprli, zaradi višine podpiranja smo uporabili opažne stolpe. Odrez je opravila izkušena ekipa naših zaposlenih. Po odrezu konstrukcije smo nadstrešek razžagali na posamezne bloke in odstranili z pomočjo avtodvigala - hiaba. V zadovoljstvo investitorja smo celoten nadstrešek odstranili v dveh dneh preko vikenda, kar nam omogoča predvsem to da razpolagamo z vso opremo in izkušenosti zaposlenih. Če nas potrebujete nas kontaktirajte na 041 625 196 - Rok.

GP KB gradbeništvo d.o.o.
Ul. bratov Potočnikov 11
1351 Brezovica
DŠ SI31995543

Rok Krhin
m: +386 (41) 625 196

logo kontak

Vas z napisanim nismo prepričali?
Naj strokovnost dokažemo v živo